News

Slika za %user

Ogledi sNES tudi v letu 2015

Načrtujete gradnjo po najnovejših merilih za skoraj nič-energijsko stavbo ali razmišljate o celoviti energijski prenovi vašega objekta?

Namen dni odprtih vrat je iz prve roke posredovati obiskovalcem neodvisne praktične izkušnje s področja gradnje, prenove in uporabe skoraj nič-energijskih stavb.

Letos bodo ogledi stavb potekali v podaljšanem vikendu, v času od petka 4. do nedelje 6. decembra. Na oglede se lahko prijavite tukaj: www.0energijskehise.si/property

Slika za %user

Navodila za prijavo na obisk stavb v okviru kampanje NZEB2021

Rezervacija mest za ogled stavb je mogoča le preko te spletne strani, drugačnih prijav ne bomo sprejemali.

Navodila namenjena obiskovalcem za prijavo na ogled stavb v okviru projekta "Skoraj ničenergijske hiše: Že danes obiščite hiše prihodnosti" so opisana v spodnjih štirih korakih:

Slika za %user

Dobrobiti sodelovanja v kampanji NZEB2021

Kaj boste imeli kot strokovnjak od sodelovanja v kampanji?

Spletna stran predstavlja referenco na področju trajnostne gradnje, ki vam lahko služi za brezplačno publiciteto. Z večjim številom graditev skoraj ničenergijskih hiš boste povezani, bolj razpoznavni boste na spletni strani.

Supported by Intelligent Energy Europe

Za vsebino te spletne strani so odgovorni izključno njeni avtorji. Stališča, navedena na tej spletni strani, niso nujno enaka stališčem Evropske komisije. Evropska komisija ne prevzema odgovornosti za posledice, ki bi nastale zaradi uporabe informacij, zapisanih na tej spletni strani. Če ni navedeno drugače, so avtorske pravice za tekstovno in grafično vsebino spletne strani last izdajatelja.