Dobrobiti sodelovanja v kampanji NZEB2021

Slika za %user

Kaj boste imeli kot strokovnjak od sodelovanja v kampanji?

Spletna stran predstavlja referenco na področju trajnostne gradnje, ki vam lahko služi za brezplačno publiciteto. Z večjim številom graditev skoraj ničenergijskih hiš boste povezani, bolj razpoznavni boste na spletni strani.

Če bodo razstavljavci zadovoljni z vašim delom pri graditvi stavbe, se bodo lahko pri njenem opisu na spletni strani tudi sklicevali na vas. Ljudje raje verjamemo osebnim zgodbam, saj so bolj resnične, verodostojne in zanimive. Zato je za vas tovrstna publiciteta še toliko boljša.

Kaj boste imeli kot razstavljavec od sodelovanja v kampanji?

Razstavljavci so lahko lastniki javnih stavb, poslovnih objektov pa tudi večstanovanjskih in individualnih hiš. Osrednja ideja je, da bodo obiskovalci dobili uporabne in neodvisne izkušnje na področju gradnje in prenove stavb v skoraj ničenergijskem standardu. Med obiskom stavb se bodo tako lahko seznanili z življenjskimi, delovnimi in gradbenimi izkušnjami lastnikov stavb.

Gre za nekomercialni dogodek, kjer bodo javnosti na dejanskih primerih iz prakse predstavljene sodobne tehnologije učinkovite rabe in obnovljivih virov energije ter tehnične možnosti gradnje skoraj ničenergijskih hiš.

Odprite svoja vrata javnosti, pridružite se kampanji kot razstavljavci in nam pomagajte pri posredovanju koristnih informacij o graditvi skoraj ničenergijskih hiš javnosti. Sami boste lahko odločali o tem, kdaj boste sprejeli obiskovalce, v kako velikih skupinah boste sprejemali obiske, kakšno zgodbo jim boste predstavili, ali boste k sodelovanju povabili tudi projektanta, itn. 

Kaj bodo občine imele od sodelovanja v kampanji?

S predstavitvijo občinskih stavb, zgrajenih ali prenovljenih v skoraj ničenergijskem standardu, boste lahko javnosti pokazali ukrepe, s katerimi vaša občina daje vzor in obenem spodbuja učinkovito rabo ter obnovljive vire med svojimi krajani.

Pogoje za vključitev stavb v kampanjo »Skoraj ničenergijske hiše: Že danes obiščite hiše prihodnosti« in dodatne informacije o možnih načinih sodelovanja v projektu najdete tukaj >>>

Za več informacij nam pišite na e-poštni naslov: [email protected]


Supported by Intelligent Energy Europe

Za vsebino te spletne strani so odgovorni izključno njeni avtorji. Stališča, navedena na tej spletni strani, niso nujno enaka stališčem Evropske komisije. Evropska komisija ne prevzema odgovornosti za posledice, ki bi nastale zaradi uporabe informacij, zapisanih na tej spletni strani. Če ni navedeno drugače, so avtorske pravice za tekstovno in grafično vsebino spletne strani last izdajatelja.