Navodila za prijavo na obisk stavb v okviru kampanje NZEB2021

Slika za %user

Rezervacija mest za ogled stavb je mogoča le preko te spletne strani, drugačnih prijav ne bomo sprejemali.

Navodila namenjena obiskovalcem za prijavo na ogled stavb v okviru projekta "Skoraj ničenergijske hiše: Že danes obiščite hiše prihodnosti" so opisana v spodnjih štirih korakih:

 1. Na spletni strani kliknite na gumb »OBIŠČITE STAVBE«. P1
 2. Za oglede stavb v novembrskih terminih se lahko prijavite samo v primeru, če so stavbe že odprle svoje prijave in imajo za predviden termin ogleda še prosta mesta. To naredite tako, da kliknete na gumb »Prijava na ogled« za želenim terminom za ogled stavbe.P2
 3. Vpis podatkov obiskovalca:
  • Vpišite vaše ime, priimek in e-poštni naslov.
  • Izberite število registracij za ogled stavbe v tem terminu. Razstavljavec stavbe določi, ali lahko obiskovalec na svoj profil rezervira zgolj eno prosto mesto ali več.
  • Obkljukajte polje in s tem potrdite, da se strinjate z izjavo varovanja zasebnosti.
  • Vpišite varnostno kodo in kliknite na gumb »Shrani rezervacijo«.
Opomba: Če je prijava uspela, ste prijeli obvestilo na vaš e-poštni naslov. V prejeti e-pošti najdete točne informaciji o lokaciji stavbe. Če lokacija ni navedena, vas bo razstavljavec približno 3 dni pred predvidenim ogledom stavbe obvestil, kje se stavba nahaja. Prejeli boste tudi obvestilo, da ste uspešno ustvarili svoj profil v spletni aplikaciji. Prosimo vas, da ponastavite svoje geslo. To lahko strorite na povezavi, ki bo poslana v e-poštnem sporočilu. V primeru težav pri prijavi nam pišite na naslov: [email protected].

PRIJAVE NA OGLEDE BODO ZAPRTE TOČNO 24 UR PRED PREDVIDENIM OGLEDOM STAVBE. KASNEJŠIH PRIJAV NE BOMO SPREJEMALI.
TOČNO 24 UR PRED PREDVIDENIM OGLEDOM STAVBE VAM BOMO PO E-POŠTI POSREDOVALI NJEN TOČEN NASLOV ALI OPIS LOKACIJE, KJER SE NAHAJA. ČE SPOROČILA Z NASLOVOM NE BOSTE PREJELI, NAS POKLIČITE NA 041 341 488.

Supported by Intelligent Energy Europe

Za vsebino te spletne strani so odgovorni izključno njeni avtorji. Stališča, navedena na tej spletni strani, niso nujno enaka stališčem Evropske komisije. Evropska komisija ne prevzema odgovornosti za posledice, ki bi nastale zaradi uporabe informacij, zapisanih na tej spletni strani. Če ni navedeno drugače, so avtorske pravice za tekstovno in grafično vsebino spletne strani last izdajatelja.