Sodelujte z nami

K sodelovanju v projektu vabimo:

  • Lastnike skoraj nič-energijskih hiš. Odprite svoja vrata javnosti in se pridružite kampanji kot razstavljavci. Sami boste lahko odločali o tem, kdaj boste sprejeli obiskovalce, v kako velikih skupinah boste sprejemali obiske, kakšno zgodbo jim boste predstavili, ali boste k sodelovanju povabili tudi projektanta itn. 
  • Državne, regionalne ali lokalne odločevalce. Vključite se v našo kampanjo, prijavite se na strokovno ekskurzijo in pridobili boste navdih za prihodnje spremembe.
  • Nevladne organizacije, ki so aktivne na področju trajnostnega razvoja stavb. Pridružite se naši pobudi, saj bomo z združenimi močmi še lažje dosegli širšo javnost.
  • Predstavnike zasebnega sektorja, ki so pripravljeni skleniti partnerstvo z nami in iščejo dodatne možnosti za promocijo. Pomagajte nam s pokroviteljstvom projekta.

Vas zanima? Stopite v stik z nami! >>>

Supported by Intelligent Energy Europe

Za vsebino te spletne strani so odgovorni izključno njeni avtorji. Stališča, navedena na tej spletni strani, niso nujno enaka stališčem Evropske komisije. Evropska komisija ne prevzema odgovornosti za posledice, ki bi nastale zaradi uporabe informacij, zapisanih na tej spletni strani. Če ni navedeno drugače, so avtorske pravice za tekstovno in grafično vsebino spletne strani last izdajatelja.